Gęsina nie tylko na św. Marcina

Opublikowano:
Autor:

Gęsina nie tylko na św. Marcina - Zdjęcie główne
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kobieta i dziecko

Rawicka „Sezonova” przyłączyła się do siódmej edycji akcji „Kujawsko-pomorska gęsina na św. Marcina”.

- Cieszy nas fakt, że znaleźliśmy się w gronie cenionych restauratorów, wiodących prym w polskiej gastronomii - podkreśla Przemysław Kuśnierek, szef kuchni „Sezonovej”.

Celem kampanii „Kujawsko-pomorska gęsina na św. Marcina” jest promocja powrotu gęsiny na polskie stoły, łączenie tradycji dnia św. Marcina z Narodowym Świętem Niepodległości oraz kreowanie województwa kujawsko-pomorskiego jako centrum polskiej gęsiny. - Zachęcamy do skosztowania wspaniałych potraw z gęsiny. Zapewniam, że przysmaki z tego mięsa zasmakują niejednej osobie - dodaje szef kuchni.
 

Więcej o gęsinie można przeczytać w Życiu Rawicza.

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE